2008. szeptember 7., vasárnap

Minden kisfiú álma

Markolósautót munka közben páholyból figyelni.
Ime:


De nem ám egy kis markolósautót, hanem markolós autók hadát!
Kerítést építünk ugyanis. Azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy az előző kerítés atombiztosnak készült. Első ránézésre vascölöpök között kifeszített drótkerítésnek tűnt. De a látszat ugyebár. Most ha nagy igazságokat akarnék fejtegetni, mondhatnám: sose a felszínt nézd, nézz a dolgok mélyére: a kis vascölöpöket ugyanis a föld mélyén tonnás betontömb vette körül. Nem is bírt vele a kismarkoló! Jött a nagy, …majd egy bobcat, mely a betontömböket egy hatalmas nínóstetejű teherautóra rakta.
Ez aztán a látványosság! Csak a végén ne kellett volna fizetni mindezért. :-s



A” mi leszel ha nagy leszel” csokorba bekerült a markolósautóvezető, szorosan a kukásautóvezetőjemellettülő és a tűzoltó után.

5 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:-D :-D
Puszi

Névtelen írta...

Tudnak a Srácok élni!:) De jó is az, kiülni az utcára, aztán nézni mi folyik odakint. Hát még ha markolósautók is járnak arrafelé:)
Puszik!

JuditAu írta...

De jó fejek a fiúk, hogy páholyból nézik a csodálatos munkagépeket! :)))
Nem semmi kerítés lehetett...

Ildikó írta...

Szia!
A campylo egy baktérium, ami állítólag nem veszélyes, de Kincsőnek véres hasmenést és lázat okozott. Ugyancsak állítólag hamar kiürül magától a szervezetből, nálunk ez eddig másfél hónapot vett igénybe, négyféle antibiotikumot, és még mindig nem tudom a mostani eredményt. Elkapni gyakorlatilag mindenhol lehet, pl. a nem megfelelően átsütött - főzött csirkehúsban, tojásban van. Mi élményfürdőben voltunk, valószínű ott szedte össze a leányzó.
A kerítésépítés jó móka lehetett, szerencsére a fiúk még csak az érdekes részét értik, a bosszantót kevésbé :)
Puszi
Ildikó, Kincső és Istvánka

Gabi írta...

Nem semmi,milyen biztos alapja volt a kerítésnek!:)
Tuti műsor lehetett!:)Szkokán fiúk