2009. március 27., péntek

Szétesve


Kicsit szét vagyok esve. Szokjuk még az új helyzetet mind az öten. Lencsike jó baba üzemmódban egyenlőre-teljesen meg is vagyunk lepve, hogy akár 3-4 órát is képes folyamatosan aludni. A fiúknál ez abszolút nem volt jellemző. Szegénykémnek egyedül a pocakfájás nehezíti meg a napjait. Hétfőn volt utoljára „nagydolog”, tekereg szegénykém, én meg nem tudom, hogyan segíthetnék rajta. Emlékszem Nimródnál 11 nap volt a csúcs, aztán beállt minden a normális kerékvágásba.
Nimród nagyon büszke a kishugára, fűnek-fának eldicsekszik vele. Őt is és Noah-t is főleg a kórházban töltött 5 nap viselte meg (vasárnap befektettek magas vérnyomás miatt). Nimród bújósabb lett, folyton mondja mennyire szeret és ha hazaért az oviból mindig elmondja mennyire hiányoztam neki. Noah viszont verekedősebb, agresszívebb lett, ami nem rám vagy a babára irányul, hanem Nimrire. Ma Nimródnak nyílt nap volt az oviban, aminek az első részére én mentem, mire Noah sírva fakadt, hogy „akkor nekem nem lesz édesanyám”- ebből arra következtetek, hogy hiába volt itt Agyi, akit imád, mégis megrázta az elválás.
Szóval kicsit nehéz, hogy minden területen helyt álljak- törödjek a fiúk lelkével és közben ellássam a babát. Szerencsém, hogy klassz családom van és remek férjem, így látok rá reményt, hogy hamar belerázódunk a dolgokba. Igy legyen.

14 megjegyzés:

nuca írta...

Így lesz!!! Kitartás, szuper háromlurkós Anyuka vagy!:) Lencsi meg csodaszép!!! Ha időd engedi, még kérünk szépen képeket!:)

Dius írta...

Csodaszép ez a gyerek!!!

éva írta...

Nagyon cuki a kicsi lány!
puszil,
éva

Névtelen írta...

Kitartást! Hamar bele fogtok rázodni...főleg ha ilyen szuper család segít ;-).
Lencsi tényleg csodaszép! Gratulálunk hozzá! Néhány év múlva majd jelentkeznek a fiúk ;-)!

Marci, Palkó, Pötyi és a kiszolgáló személyzet

Erika írta...

Annyira szép Lencsi Baba!
Kitartás, majd belejöttök a mindennapokba.
Puszi:űMacc és a Fiúk

VKOrsi írta...

húúúúúú álomszép!!!!

Bogár és Gerti írta...

Hát igen... lehetett számítani rá, hogy lesznek zökkenők... remélhetőleg felétek is átmeneti :) Megnyugszik az összes háborgó lélek :) őleg, hogy anya ott van újra és nem megy vélhetőleg sehova.
Lencsi csodaszép gombóc :) :-O
Puszi

Ákombákom és Réka írta...

Micsoda szép hajas Lencsi:):):)
Kár tagadni, az eleje mindig nehéz, de hamar helyére kerülnek a dolgok.
K

Mónika írta...

Biztos vagyok benne, ez a szokásos átmeneti nehézség! De TI "szuperek" vagytok Mindannyian és minden a helyére kerül! Sok puszi! Ja és a legfontosabb! Lencsi gyönyörű!;-) M.

JuditAu írta...

Kitartást, és sok erőt ehhez az időszakhoz! :)
Gyönyörű a Kismanócska!

Virág írta...

Istenke hozott, Tündérszép Kisasszony!

Ildikó írta...

Nagyon vártam már, hogy jelentkezzetek! Amikor Istvánka született mindig arra gondoltam, hogy ezek az "éld túl-napok" az elején (pedig csak egy gyerek volt rajta kívül), lényeg, hogy nagyobb gond nélkül elteljenek, aztán már egyre könnyebb. Gondolunk Rátok!
Puszi!

Kati írta...

Nagyon ari Lencsi babátok van! Édes nevet választottatok neki! Noahra nagyon oda kell figyelni! Nem csak most, hanem a későbbiekben is! Általában a középső gyerek kapja a legkevesebb figyelmet. Ez ellen tudatosan harcolni kell!
Minden szépet és jót Nektek!
Puszi, Kati

Névtelen írta...

Nagyon sok boldogságot a gyönyörü Leilanihoz!Mindig egy kicsivel könnyebb lesz!Gratulálunk a szép családhoz!Bernadett