2010. január 31., vasárnap

Itt volt már az ideje,

hogy feltöltsem múlt vasárnapi fényképeinket. Mentségemre legyen mondva, hogy zűrös hét áll mögöttünk (mondjuk melyik nem az?).
1 hete Virág és Koppány jött hozzánk vendégségbe szülői kísérettel. :-) Idestova másfél éve nem láttuk egymást, pedig itt laknak a szomszédban. Jah, mindenhol sűrű az élet, főleg ha anya a magyar egészségügyben próbál orvosként helytállni. Azért jó lenne gyakrabban látni egymást. Beszélgetni alig-alig sikerült, csak hallgattuk gyerekeink csicsergését. Viri és a fiúk jól eljátszottak együtt, Koppány belefeledkezett a sínpályába, majd indulás előtt felfedezte a Verdás kirakót, szóval mindkét gyerkőcöt elég rosszul érintette a búcsúzkodás.
Nimródunk csak azért nem hullajtott könnyeket, mert már alig várta, hogy kádba csücsülhessen az ajándékba kapott színváltós autókkal. :-)
Lefekvéskor mindketten azt kérték, hívjuk meg őket holnap is.
Szóval,
Kedves Virág és Koppány! Szeretettel visszavárunk Benneteket!


8 megjegyzés:

Ildikó írta...

Már csak mi hiányzunk... majd egyszer, ha épp ott leszünk tesóméknál (ami nálunk is ritkán jön össze sajnos) randizunk egyet a Balcsi partján.
Puszi!

sedith írta...

Milyen szépek!:) Jó nagyra nőttek a kis ikrek! Még a babaszobán, régebb, írogattunk egymásnak!
Örülök, hogy sikerült találkozni!:)

Bogár és Gerti írta...

:D Reméljük nem kell megint másfelet várni :) a következőre ;)
Puszi

Mónika írta...

Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok!:) Köszönjük a meghívást, ami természetesen fordítva is érvényes!:) Úgyhogy amint kedvetek lesz és időtök gyertek!:)) Remélem gyakoribb lesz! puszi: M

? írta...

Egyszer talán ti is eljöttök majd hozzánk :), vagy majd együtt pancsizunk a Balcsinál????

RJMLP

ui: mi van a barátnőddel???

Gergő baba írta...

De jó, ismét hallani Rólatok! Nagyon jó lehetett ez a tali! :-))) Klassz csoportképet készítettetek! puszi, Gergő baba, Szabolcs, Ibolya

Gabi írta...

Remek,hogy sikerült összehoznoztok a talit!:)Az a sok mosolygós pofi a képen...:)
Szkokán fiúk

? írta...

Reméljük mindenki rendben van és csak a szokásos úszásban vagytok :)!

RJMLP