2008. április 30., szerda

Ballagás



Milyen színe van a ballagásnak? És kaphatok belőle? :-)-kérdezte Nimród

Hogy a színe milyen volt azt nem tudjuk, de kapott belőle, illetve kapott volna, ha megbír ülni a vacsoraasztalnál. De Nimród új barátot talált a majdnem 10 éves Attus, alias Cristiano Ronaldo személyében, akivel kezdetektől egy hullámhosszon voltak. Mi nem győzünk neki elég hálásak lenni, ugyanis fogalmunk nincs, mit csináltunk volna Nimróddal a több mint 2 órás ballagáson (1 óra csak a díjkiosztó volt!), ha Attus nem tologatja körbe-körbe az udvaron Öcsi esernyőkocsijában, néha ki-kidöntve belőle.

Vacsora helyett birkózás-az erőviszonyok kiegyenlítettek voltak :-), majd mezcsere=gyerekek kicserélték pólóikat, Nimród még a farmerját is levette állítólag.

Noah mindenkit elvarázsolt: szépen vacsorázott (egyedül ült a széken és villával lapátolta befelé a rizst és husit), kedves és barátságos volt.
Nagy szerencsénk, hogy odafelé a 2 és fél órás úton (a ballagás Szekszárdon volt) mindketten tudtak aludni. Majdnem másnap volt már mire hazaértünk. :-o

Ezúton is gratulálunk Árvay Annának a szép eredményeihez (többek között a matek OKTV 2. helyéhez és a megérdemelten megkapot Garai éremhez!)! Éljen-éljen és kéz és lábtörést az érettségihez!

Nincsenek megjegyzések: