2010. június 6., vasárnap

Azért a víz az úr!

Nézem a Híradót és nem akarom elhinni, hogy ez a valóság. Egy pillanat és egy élet munkája oda.A Duna is árad, Leili keresztszülei 3 apróságukkal már kiköltöztek. Ártéren laknak, bármilyen hülyén is hangzik: rutinosak. De emberek ezrei nem voltak, nem lehettek erre felkészülve.
A legtöbb emberben ilyenkor megmozdul valami és a maga módján igyekszik segíteni. Szomorú azonban látni azt, hogy egyes cégek a segítségben is csak a hasznot keresik.Tudtátok, hogy a nemzeti segélyhívószámként reklámozott 1752 a Vodafone és Telenor hálózatból nem használható és ezzel több mint 300 ezer hívás fulladt kudarcba? (Egyes források szerint: Nem nézték jó szemmel, hogy az infrastruktúrát birtokló nagy rózsaszín cég a kapcsolási díjat meg kívánja tartani. Valahol meg tudom érteni.) Ezt miért nem mondják el vagy írják ki a reklámban?
A 1749 viszont minden hálózatból működik. Ha tudsz, kérlek segíts Te is!
kép:www.rtlhirek.hu

5 megjegyzés:

Mónika írta...

Köszönjük a gyerekcsősz felajánlást! Aranyos vagy tényleg!:)Szörnyű érzés amikor megoldanál valamit, de tehetlen az ember. Ez az árvíz is borzamlas...rossz még belegondolni is mi lenne, ha mi laknánk ott....Nagyon sajnálom őket! puszi: M

Évi írta...

Gratula Lencsikének!!!!!Remélem hegek nélkül megússza.
A telenor meg a Voda egy szemét....Miért nem szóltak??Mielött elküldi az ember??Viszont ezt a lenti számot megyek és hívom.Legalább erről lehet segiteni nekem is mint Telenorros.

Pusz, Évi

Gergő baba írta...

Bizony! Segíteni kell, ahogy tudunk, segítsünk! Szörnyű a helyzet! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

Évi írta...

Kedves, ha eljössz érte, szívesen átpasszoljuk a ruhákat Lencsinek.Ez most hót' komoly.
Csók, Évi

Cilee írta...

Tényleg! Te voltál. Nem értem, ha ennyire durva a globális felmelegedés, akkor azért az agyunkhoz kaphatnánk már! A szomszédos faluban 200 házból 150 sérült meg, a Makó környéki gabonák gyakorlatilag 100%-ban megsemmisültek... Mi lesz itt? És mi lesz azokkal, akiknek mindenét elvitte az ár? Minden másra olyan nagyon kellenek a milliárdok...