2010. június 1., kedd

Pöttyös Panni

Jó lett volna Lencsiről úgy írni, hogy a névnapos Lencsi (cirka 1 hónapja) vagy a 15 hónapos Lencsi (fél hónapja) vagy csak simán Lencsi, de nem, mától Leilani remélhetőleg igencsak rövid ideig Pöttyös Panni.
Pedig azt hittem megússzuk. Alig több, mint 2 hete -az egyébként oltott- Noah bárányosodott. Viszonylag sok pöttye lett, de láz, fájdalom nélkül, jókedvűen 3 nap alatt letudtuk a betegséget.
Leilanival nehezebb lesz. Éjszaka nagyon nyűgös volt, sokszor felsírt. Azt hittem a foga jön. De sem a Viburcol kúptól, sem a Nurofentől nem lett könnyebb éjszakánk. 2 órát ha aludtunk. Reggel észrevettem rajta pár pöttyöcskét. Azonnal elkezdtük a megfelelő kezelést, mégis nagyon szenved szegénykém. Nap közben sem bírt pihenni, nyűgös, nem lehet lekötni, most is fel-felsír alvás közben. Pöttyök száma közben rohamosan növekszik, kb. 60-nál tartunk.
Persze tudom, hogy ennek most örülni kellene, mert átesik rajta és védett lesz (remélem szövődményekkel nem kell számolnunk), de én most rohadt önző vagyok és rohadt fáradt és nem örülök. Sajnálom őt, hogy még nem érti, hogy el fog múlni, hogy ne vakarja, hogy türelem és nem tudok annál többet segíteni, hogy vele virrasztok, simogatom, hintőporozom, nyugtatgatom. Sajnálom magamat, hogy ezt egyedül kell végigcsinálnom.
Pár napja R-el éppen arról beszélgettünk, hogy milyen jó, hogy már nem kell annyiszor kelnem a gyerekekhez és nyugodtan engedtem (sőt küldtem) el egy pár napos munkára. Igy jártam.
Ezért most elmaradt a rég tervezett beszámoló a legkisebb ugrifülesről, aki nő, mint a gomba és normál esetben egy mosolygó tündér.
Gyógyulj meg Lencsike gyorsan!

13 megjegyzés:

sedith írta...

Csak az utolsó mondatodat ismételhetném!!!! Sok puszit küldünk, neked meg sok-sok kitartást!:)

Virág írta...

Mennek a gyógypuszik innen is! :)

JuditAu írta...

Mi is soksoksok gyógypuszit küldünk!!!

Mónika írta...

Sziasztok!
Ó nagyon sajnálom! Tudom milyen ez....(az enyémek 5 hónaposan estek át rajta velem együtt egyszerre mind a hárman....maga volt a pokol!)Mi is küldünk sok-sok erőt! Minden nappal jobb lesz! Bár segíthetnék! Sok puszi!!!! ( a képen amúgy tényleg egy Tündér és nagyon sokat nőtt!:)) M

Gabika írta...

Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Erika írta...

Mielőbbi visszaváltozást, mosolygást kívánunk!
Maccék

Erika írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Erika írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Erika írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
nuca írta...

Jobbulást Lencsikének!!! Sok gyógypuszit küldünk mi is!

Gergő baba írta...

Kedves Lencsike! Gyógyulj meg mielőbb! Reméljük, hamarosan nyoma sem lesz a betegségnek! Kitartást kívánunk Anyukádnak és sok-sok erőt! puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

Évi írta...

Aranykiscsillag.nem tudom kaphat-e fenistil cseppet??Az belülről hat és kevésbé vakarózik.Dalminál az jött be.De nyugtasson a tény, hogy lány létére, jobb ha átesik rajta.Kitartás és milli pusz Panninak.

Évi

Loihi írta...

Köszi Mindenkinek!
Még szenvedünk, de talán már elindultunk a gyógyulás útján.
Évi,
Igen, kap Fenistil cseppet. Meg homeopatiás golyócskákat. El sem tudom képzelni ezek nélkül mi lenne, mert nagyon DURVA.