2010. június 30., szerda

Kombináció


Tv-t elvétve nézünk, de hétvégenként a Dora és Diego engedélyezett. A két film között azonban van egy reklámblokk. És hogy a reklámok elérték a célközönséget mi sem bizonyítja jobban, mint fiaim meggyőző esdeklése miért is kell nekünk megvásárolnunk a képen látható gabonapelyhet, mely mint a reklámban elhangzik, "csokoládé és vanília kombinációja.
Tehát:
-Már ettünk ilyet csokisban és azt nagyon szerettük. Meg szeretjük a vaníliát is- mondja Nimród. És hogy ne maradjon ki az érvelésből, Noah benyögi a végső döfést anyai szívemnek:
-Én is szeretem a csokit, a vaníliát, meg a KOMBINÁCIÓT.
Hát lehet ennek ellenállni?

9 megjegyzés:

Gergő baba írta...

Ilyen érvek után nem lehet nemet mondani! :-DDDDD puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

Évi írta...

Még jó, hogy nem lehet a kombinációnak ellenállni.Ez enyémek is eszik:-)).Amúgy mit csinálsz velük egész nap???Mert nálunk napi egy óra tv engedélyezett.Az agyam regenrálódásához.

Puszik, Évi

Loihi írta...

Nálunk még tart az ovi a héten. Aztán 2 hétre szabira vonul apjuk is- remélem tartja a szavát.
Úgy tervezem, hogy reggel strandolunk, aztán ebéd, pihi, kertben játék (ha sikerül felállítani a medencét akkor medencézünk is.)Egyet-egyet kirándulunk meg ilyesmi. Aztán ember tervez...majd meglátjuk. De Magne B6 bekészítve (bár lehet gyenge lesz :-) )

Cilee írta...

:-D
Nem csoda, ha nem tudtál ennek a kombinációnak ellenállni! ;-)
Meg a tudományos magyarázatnak :-D
Puszi: B&B&C

JuditAu írta...

Hát a kombinációt minden gyerek szereti, nem is kérdés...
:DDD

éva írta...

:))))))

éva írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Évi írta...

Amikor csinálom a reggelijüket és öntöm a kombinációt a tejbe, mindig eszembe jutottok:-))Szoktatok-é csuklani drágáim???:-)))

Évi

Bogár és Gerti írta...

Lillem a szívószál mániát szereti (ár nem minimaxosat veszek neki, csak egy egyszerű varázszívószálat, ami helyi termék) de a csokis mártogatós pillecukrot még meg úsztam ;)
Puszi