2009. június 1., hétfő

Levél Apának 2.

Vasárnap

Szia!
Örülünk, hogy épségben megérkeztél. Anya teljesen kétségbe volt esve reggel, hogy nem találta a várva várt smst. Még szerencse, hogy felvetted a mobilt. Jó volt látni skype-on. Nem is tűntél fáradtnak, pedig 15 órás repülőút után még vezettél is pár órácskát. Vicces volt, hogy pizsiben voltál és éppen lefekvéshez készültél, miközben mi már túl voltunk a reggelin. Jó, hogy elmagyaráztad ezt a dolgot a földgömbbel és a lámpával. Emlékeztem ám rá!
Ebédnél mondtam anyunak, hogy „annyira hiányzik a papa, hogy mindjárt sírok”. De aztán kaptam egy rántott csirkemellet, így feledtem bánatom. Keresztmami felhívta reggel anyát, hogy átjönnének hozzánk. Annyira izgatottak lettünk, hogy a délutáni alvás ma bizony kimaradt.
Anya el is felejtette, hogy gyereknap van, de úgysem tudtunk volna átmenni a Mosolyvárba Henrikékhez autó nélkül. Pedig anyának eléggé fájt a foga egy kis kürtőskalácsra. És képzeld keresztmamiék éppen azt hoztak ajándékba. Igaz majdnem az egészet anya falta fel.
Fabival kalózosat játszottunk a „magaságyon”. Az volt a kalózhajó, lent pedig nyüzsögtek a cápák! Aztán kitaláltuk, hogy ki kellene menni az udvarra játszani az igazi kalózhajóval, de anyáink nem engedtek. Azt mondták hideg van és mindjárt szakad az eső. A végén aztán nem is esett.
Fabiék már éppen indultak, amikor megjött Tupapa. Hozott meglepetéstojást is, amiben Jégkorszakos figurák voltak. Noah elkeverte valahova a kardfogú tigris alsó felét. Nem tudom meglesz-e valaha.
Anya kicsit kiakadt, mert a vakond továbbra is munkálkodik a kertben. Most a konyhakertet vette célba. Az eddigi kár 2 paradicsompalánta és 1 tő uborka-eddig.
Lencsinek is nagyon hiányzol, főleg a fürdetésnél. Úgy üvöltött Szegényke! De aztán anyu hamar megvígasztalta és gyorsan el is aludt. Mi is követtük példáját, mert már nagyon fáradtak voltunk.
Küldök neked egy képet is a kereszttesókról és rólunk (Lencsi nincs rajta, mert szundizott éppen). Tudom kicsit homályos, de a jó gép nálad van és anya ebből a régiből csak ennyit tudott kihozni.
Puszilunk,
Nimród


3 megjegyzés:

Mónika írta...

Hűha! Apa jó messze utazott!:)Jó nagy élet volt nálatok is a hétvégén! Sok puszi: M

Bogár és Gerti írta...

:)
Puszi

Virág írta...

:-) Jó apának... Puszi! Juliska és Rozi