2009. június 3., szerda

Levél Apának 4.

Kedves Apa!
Anya ma elvitt oviba. A barátaim Lali, Árpi és kisGergő már nagyon vártak. Tupapa ma hazament megetetni Dorkát, meg ügyeket intézni. Míg oviban voltam eljött hozzánk Karcsi tata is. Olyan rendes volt, hogy megvárt míg hazaérek az oviból és csak utána ment haza. Sőt még egy kicsit játszott is velem: nézte hogyan mászok fel és csúszok le a „kalózhajón”. Jaj, úgy várom már hogy kész legyen! Anya azt mondta, hogy akkor fogjuk folytatni az építését ha hazajöttél, és addig lefesteni sem tudja, amíg teljesen el nem készül. Számon tartom ám! Már csak ötöt kell aludni, és hazajössz. Mire ezt olvasod, már csak 4-et!
Anya ma szedett borsót és ki is fejtette. Mi Noncival elég sokat megettünk nyersen. Anya most azon aggódik, nehogy megfájduljon a pocakunk. Epret is szedett, közben hozzáért egy meztelencsigához. Akkorát visított, hogy csak na!
Lencsike egész nap nyűgös volt, úgy látszik neki tényleg fáj a pocakja. Agyi szerint a vastól, amit anya szed, de muszáj, mert nagyon sápadtak mindketten. Ha Tupapa megjön, akkor Agyi ír fel Lencsinek külön is vasszirupot. Anya már előre sajnálja, hogy akkor aztán tényleg fájni fog a pocija.
Vacsira megint bundáskenyeret kértünk és kaptunk, mert Tupapa nem felejtette el a tojást szerencsére.
Nehezen megy az esti lefekvés Nélküled!
Mindannyiunknak nagyon hiányzol!
Puszilunk,
Nimród



2 megjegyzés:

Virág írta...

Lencsikének puszi a fájós pocijára... :-) Juliska és Rozi

Gabi írta...

Kitartás,már nincs sok hátra!:)
Szkokán fiúk