2010. július 25., vasárnap

Tolna és Baranya

volt a program az elmúlt hét végén. Őrületes kánikulában keltünk útnak szombaton, hogy bepótoljunk egy elmaradt ballagási gratulációt Szekszárdon, hogy meglátogassuk Évit és Ferit Dunaszentgyörgyön és hogy belépjünk Bikalon a középkor világába.
A Dunaszentgyörgyi szuper játszótér:



Éviéknél tányér nem maradt tele:


Vasárnap szerencsére enyhült az idő, így igazán kellemes fél napot töltöttünk a bikali élménybirtokon. (Tipp: online foglalás esetén előszezoni árat számítottak)

A madaras bemutatón történt egy kis malőr, a képen látható madárka egy kicsit megízlelte a szabadság ízét, így a tervezettnél 10 perccel később landolt, csöpp fennakadást okozva ezzel.

A kézművesek házaiból Nimródnak azt hiszem a péké volt a legkedvesebb (nem volt elég a 2/koponya, a frissen sütött pogácsából, így repetáztunk)
Szabók a szabónál:

A lovagi torna elvarázsolta a fiúkat, és a lány is bőszen tapsolt, amikor kellett:

Végül vissza a valóságba:

4 megjegyzés:

Mónika írta...

Szuper lehetett! Jók a képek! :) Készülök emilt írni egy ideje, remélem hamarosan küldöm!:-O Puszi: M

? írta...

Örülünk, hogy hallunk rólatok!
Bikalra mi is tervezünk egyszer eljutni :).
Na meg persze tervezünk közös hamburgerezést is a blogos társainkkal is :)!!!

Gondolom a baracknak és a többi apró-cseprő dolgoknak köszönhető, hogy olyan keveset írtok, de azért reméljük jól telnek a nyári, nagy családos hétköznapok :)!

Rjmlp

Virág írta...

Köszönjük, hogy megnézhettük a kiállítást, és így vagy 4 év után megismerkedhettünk végre... :) Puszi!

Gergő baba írta...

Tényleg csúcs ez a játszótér! :-)))) Látjuk, hogy még Apa is élvezte! :-))))) A csipet csapat biztosan nagyon jól érezte magát a lovagi tornán, ritkán látni ilyen érdekeset, mi is szívesen megnéztük volna! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya