2009. április 16., csütörtök

Reakcióidő


Tegnap apát csak a gyors reakciója (hátraugrás) mentette meg attól, hogy Lencsike beterítse egy jó nagy adag okkersárga anyatejes végtermékkel, így a cucc hangjelenségek kíséretében a padlón toccsant. De kislányunk nem érte be ennyivel. Míg apa elrobogott papírtörlőért, meg felmosóvödörért, addig folytatta áldásos tevékenységét. Azt sem tudtam hirtelen mivel itassam fel a kiscsajból folyamatosan folydogáló nagydolgot. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy fért el egy ilyen kis babában ennyi! Apával csak néztünk egymásra, mígnem mindkettőnkből kitört a röhögés. Aztán takarítás-fertőtlenítés. Közben kislányunk, mint aki jól végezte dolgát, vígan szundikált.

4 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Hú, mi ezt megúsztuk, de Levink helyettünk is adta az ívet :-P apájáéknak ;)
Puszi

Virág írta...

Úgy látszik, a harmadig gyerek is okozhat váratlanságokat! :-)
Egyszer Juliskával 7 db pelenkával fejeztem be egyetlen tisztábatételt, mert mindig azt hittem, hogy ennél több már nem jöhet ki egy ilyen piciből! :-) Szép napot!

Virág írta...

Számításba vettük a mandulaünnepet, reméljük, jó idő lesz. Almádiban is sok gyerekprogramot szerveznek az Almádi-napok keretében. Bár suliba kellene mennem, inkább a családomat lapátolom össze egy kis kiruccanásra. Ránk fér már... Össze is futhatnánk esetleg valamelyik programon??

Ildikó írta...

Hihi :)
Nálunk is készül a nagycsalád, ha Isten is jónak látja :) De még titok, mert nagyon pici ;)
Puszi!